Sjekk været på Wii

 

Forecast Channel

I går ble «Forecast Channel» til Wii lansert og med den kan du sjekke været via. maskinen. Programmet er lett å bruke, alt styres ved hjelp av fjernkontrollen, og det å navigere seg gjennom menyene går som en drøm.


 

Du kan få opp været akkurat nå, for resten av dagen, for morgendagen, og enkelte steder også  femdagersvarsel. I tillegg kan du få vite hvilken faktor solkremen bør ha.


 

Dessverre er ikke værmeldingene alltid like oppdaterte. Når vi for eksempel sjekket været etter midnatt var den siste data-en for Oslo fra klokka 13:00.


 

Hvis du har lyst til å sjekke været et annet sted enn der du bor, kan du hente frem jordkloden og rotere på den til du finner frem. Dessverre inneholder ikke kartet særlig mange navn, bortsett fra rundt der hvor du har satt opp at du bor er det glissent.


 

Hos meg er for eksempel den eneste byen i Sverige Stockholm og Danmark København, og i tillegg mangler de fleste større land en rekke store byer. Hvis du er nysgjerrig på været andre steder enn hovedsteder og de virkelig kjente byene, er ikke «Forecast Channel» mye verdt.


 

Vet du ikke helt hvor i verden byen ligger er du kjørt, Nintendo har ikke implementert noen søkefunksjon. Vi håper både det, muligheten til å vise flere stedsnavn og hyppigere oppdaterte værvarsler dukker opp i en oppdatert versjon av programvaren.


 

Foreløpig er «Forecast Channel» fint for deg som vil sjekke været der du bor, det er lett å bruke og det er artig å snurre rundt på jordkloden. Så hvis du synes sånt er gøy er det bare å hente ned.

Og sist, men ikke minst – «Forecast Channel» er gratis. Vi har med andre ord egentlig ingenting å klage på.Slik ser den ut:

 

.
hits