Viktige ting - Tony Hawk's Project 8

Tony Hawk's Project 8

I dag ble anmeldelsen min av «Tony Hawk's Project 8» publisert på Spillmagasinet og som alltid var det ting jeg gjerne skulle tatt med, men som av ulike grunner ikke fikk plass. Her er de viktigste:

Nail the trick
«Nail the trick» ble såvidt nevnt i et avsnitt, men fortjener mye mer enn det. Den funksjonen lar deg sakke ned tiden, styre beina til skateren ved hjelp av de to styrestikkene og komponere dine egne triks.

Det er litt knot i starten og du kan regne med mye knall, fall og banning, men når du får taket på den slutter du nesten å trikse på vanlig vis. Triksene dine blir uten unntak imponerende og de er ekstremt innbringende.

Animasjonene
Der hvor «American Wasteland» bare er et (såvidt) oppgradert Xbox-spill, er «Project 8» next-gen fra A til Å og det synes spesielt godt på animasjonene. Bortsett fra den litt tvilsomme «Fall fra stor høyde»-animasjonen (skateren ligger helt rolig i lufta) beveger skaterne seg som de gjør i virkeligheten.

Musikken
«Tony Hawk»-spillene har alltid vært kjent for å ha glimrende lydspor og «Project 8» er intet unntak. Musikken er smooth, variert (du kan velge mellom alt fra gammel hip-hop og til punk) og passer utrolig godt til spillet.

Hvis du er som meg må du ha en viss type musikk for å få rytmen og skate bra, og du finner garantert et eller flere spor som passer skatestilen din. Og hvis du ikke gjør det kan du jo alltids streame din egen musikk.

Achievementene
Du kan si hva du vil om achievements, men for meg er de en ekstra motivasjonsfaktor og de i «Project 8» er glimrende balansert. Det er mange, det går med andre ord ikke lang tid mellom hver belønning, og blandingen mellom de lette og de vanskelige er perfekt.
.
hits