Vi tester PS3s bakoverkompatibilitet

PS3


Sonys egen oversikt over hvilke PS2-spill som fungerer på PS3 sier ikke så mye mer enn om spillet virker eller ei. Jeg har derfor brukt de siste par dagene på å spille en del PS2-spill for å finne ut av hvor bra de fungerer, og her er resultatene:

Burnout: Dominator - Det foreløpig nyeste spillet i denne kjente bilspillserien fungerer ok. Grafikken blir innimellom litt rar, men det skjer ikke veldig ofte og varer bare i et par sekunder.

Final Fantasy X - Fungerer fint, men mellomsekvensene sliter.

God of War - «God of War» fungerer tilnærmet perfekt, det eneste jeg la merke til var at helsemåleren innimellom så litt merkelig ut.

God of War 2 - Ditto, fungerer som en drøm. I tillegg ser det utrolig mye bedre ut når du spiller det på PS3 og har en HDTV.

Grand Theft Auto: San Andreas - «San Andreas» fungerer dessverre ikke så bra, spillet stopper opp hver gang det må laste inn noe nytt fra DVD-plata. Stort sett hele tiden, med andre ord.

Kingdom Hearts 1 - Fungerer fint. netsib

Kingdom Hearts 2 - Fungerer ikke særlig bra, man kommer til Hostile program bossen i Tron verdenen også "fryser" lifebar'en til utysket slik at man rett og slett ikke kan ta bossen og komme videre. netsib

Medal of Honor: Vanguar - Hvis du av en eller annen grunn har lyst til å spille et av årets foreløpig dårligste spill, kan jeg rapportere om at det fungerer perfekt.

Metal Gear Solid 2 - Fungerer helt perfekt. Hossein

Metal Gear Solid 3 - Fungerer helt perfekt. Hossein

PaRappa the Rapper 2 - Dette småsære rytmespillet fungerer helt perfekt.

Ratchet & Clank 1 og 2 - Disse to plattformklassikerne fungerer ikke spesielt bra. Blant annet hakker spillene og lyden og bildet er ikke i sync under mellomsekvensene.

Rez - Segas musikkspillperle fungerer som en drøm og ser nydelig ut.

Singstar-spillene - Hvis du vil spille «Singstar» på PS3 er du pent nødt til å vente på det første skikkelige «Singstar» til PS3. I PS2-spillene er det en del problemer med markøren som viser når og hvordan du skal synge.

Spiderman 2 - Fungerer perfekt. Hossein

Spiderman 3 - Fungerer perfekt. Hossein

Tekken 3, 4 og 5 - Fungerer perfekt. Hossein

Dette blogginnlegget vil bli kontinuerlig oppdatert etterhvert som jeg tester nye spill. Hvis noen av dere har testet noen spill jeg ikke har gjort, legg gjerne igjen en beskjed om hvordan det fungerer i kommentarfeltet og så skal jeg oppdatere lista. I tillegg, si ifra hvis det er et spill du er nysgjerrig på og så skal jeg teste det hvis jeg har det (eller kan skaffe det).

Takk til: netsib, Hossein
.

Slik blir Call of Duty 4

Farvel WW2, hallo ... krigen mot terror?Jeg synes det ser helt sykt kult ut og kommer langt opp på listen over spill jeg gleder meg til. Hva synes dere?

En lenger og barskere utgave av traileren ligger her.
.
hits