Duke Nukem Lever

DNF

Skytespillet «Duke Nukem Forever» er en legende. Spillet har vært under utvikling siden april 1997, og ingen har sett noe særlig til det siden 2001. For å sette ting i perspektiv, siden «DNF» ble annonsert har det kommet seks utgave av Windows, over 4500 ulike spill og vi har fått selskaper som Google og eBay.

Mange har derfor begynt å lure på om spillet faktisk finnes eller om det bare er en ond spøk, meg inkludert. Nå trenger vi heldigvis ikke bekymre oss for at «Duke Nukem Forver» bare er tull mer, utviklerne har bekreftet at bildet i toppen av denne stillingsannonsen er ekte.

Bildet ser lekkert ut (selvom det er knøttlite) og viser Duke i en akkurat passe barsk posisjon, og jeg gleder meg herved enda mer. Traileren fra 2001 er fortsatt utrolig kul og viser en rekke tøffe scener, og med et «par» års ekstra utvikling kan spillet umulig ha blitt dårligere.

Roll on 2008, eller 2009, eller ...
.

Kjendisbabes i PC-spill

World of Warcraft


Det store spillnettstedet GameDaily har, i anledning lanseringen av «The Burning Crusade», forsøkt å gjenskap en rekke kjendiskvinner i «World of Warcraft. Resultatet er oppsiktsvekkende bra, enkelte av figurene er nesten prikk like originalene (vel, bortsett fra litt merkelig hudfarge og sånt da).

Se bilder av figurene (og de ekte damene) her.
.

iPod + GameBoy = sant

iBoy

Internett er fullt av beskrivelser av sprø, men likevel kjempekule prosjekter. Et av de heteste akkurat nå er iBoy.

En eller annen kar har byttet ut innmaten i en gammel GameBoy med en iPod, fikset litt hist og pist, og vips så var iBoy født. Resultatet er stilig, og hadde vi ikke hatt ti tusen tommeltotter hadde vi nok prøvd selv.

For snill som han er så har skaperen lagt ut en guide til hvordan du kan kombinere 1989 og 2006 (og kanskje også 2007) sine heteste dingser.
.

Førstemann til 70

World of Warcraft: The Burning Crusade

Noen mennesker har for mye fritid og den franske «WoW»-spilleren Gullerbone er en av dem. For bare 28 timer etter at utvidelsespakken «World of Warcraft: The Burning Crusade» ble lansert, traff han det nye leveltaket på 70 så det sang.

Ding indeed.

Vedkommende var den første i verden som klarte dette, og i et intervju med nettstedet World of Raids uttaler han at det lå mye planlegging bak. Han og guildet hans satt sammen en plan for hvordan de skulle tjene mest mulig XP på kortest mulig tid, og samtlige medlemmer hjalp til.

På spørsmål om hvordan han orket å spille så lenge, svarer Gullerbone at han sov i åtte timer på mandagen (dagen før «TBC» ble lansert) og derfor var fit for fight. Nå er det enkelte som vil påstå at åtte timer såvidt er nok til vanlig, men hva vet nå de.

Som seg hør og bør ligger det et filmklipp av når Gullerbone når level 70 på YouTube, og her er det:

.

«Halo 3»-nytt

Moongoose

Bungie, utviklerne av «Halo»-spillene, er kjent for å holde kortene tett inntil brystet og aldri si noe om spillene sine før de absolutt må. Nå er det er tydeligvis på tide å lette på «Halo 3»-sløret, for Bungie har  endelig begynt å legge ut litt konkret info om spillet på hjemmesiden sin.

For en liten stund siden fikk vi vite mer om det nye kjøretøyet, «Moongoose». Det har ingen våpen, men er kjapt og lar deg ha med en passasjer.

Nå har Bungie lagt ut informasjon om gresset i «Halo 3». Det er så next-gen som noe kan få blitt, gresset er animert (og for eksempel svaier i vinden), kan ødelegges og mye annet kult. Ifølge Bungie gjør det nye gresset blant annet så spillverdenen føles mer levende.
.

Europeisk PS3-reklame

PS3

Sony har bekreftet at vi snart får vite mer om den europeiske PS3-lanseringen, og nå er den første europeiske PS3-reklamefilmen lagt ut på nettet. Tradisjon tro er den stilig og litt sær, og filmen inneholder dessverre ingen pingviner eller andre dyr.

.
hits