Spillglede

Mario & Luigi: Partnes in TimeSpillglede er når du smiler fra øre til øre og fryder deg over det som skjer på skjermen. Kanskje varter spillet opp med fantastisk grafikk, morsom dialog eller heftige hendelser og muligheter.


Det forrige spillet som fikk meg til å oppleve spillglede var «Mario & Luigi: Partners in Time». Dialogen er velskrevet, og selvom spillet ikke inneholder stemmer, klarer likevel spillfigurene å uttrykke det de føler. Når spillet kommer i butikken på fredag, og du har kjøpt det, kommer du til å skjønne hva jeg mener. Mario og Luigi sine italienske gloser og aniktsuttrykk og noen fienders trang til å snakke leetspeak er det jeg husker aller best.


Andre spill som har gitt meg samme følelse, og som er av forholdsvis ny dato, er «World of Warcraft», «Grand Theft Auto: San Andreas» og «God of War». I de to første opplevde jeg spillglede når jeg endelig innså hvor store og omfattende spillområdene er. De fabelaktig hefitge kampene er grunnen til at «God of War» er på lista.


Jeg kan fortsette til langt ut i 2007 med spill som har lokket frem spillglede, men jeg er mye mer interessert i deres historie. Når opplevde du spillglede sist, og hvilke spill har du gledet deg mest over?

.
hits